Zon, kwaliteit en beleving sieren eerste training

De eerste training van de TFS Academy op het complex van Rotterdam United mag geslaagd worden genoemd. Onder bezielende leiding van de trainers Denzel, Rui, Nelson, Virgilio en Levi werd scherp getraind op onder meer de 1 tegen 1 situatie, positiespel en het bewegen zonder bal. “De trainers hebben het goed gedaan en de spelers die vandaag aanwezig waren, haalden een hoog niveau. Ik ben tevreden.”, aldus trainers coördinator Amilcar Dos Santos. De duidelijk aanwezige trainer Rui was positief over de spelers die hij onder zijn hoede had. “Er was beleving en klasse bij de spelers. Ze hebben het top gedaan.”

Volgende week zal de tweede training van het seizoen plaatsvinden. Voor de onderbouw van 09.30 – 10.30 uur en de bovenbouw van 10.30 – 11.30 uur.

Door: Kevin Plein