Tweede seizoenshelft begonnen met nieuwe toppers

Al ruim een maand zijn de trainingen inmiddels weer hervat bij TFS op de mooie velden van RVVH. Afgelopen zondag een kijkje genomen bij de groepen van het eerste, tweede- en derde uur. Heel wat nieuwe toppers mochten het tweede seizoenshelft instromen om hun talenten verder te ontwikkelen bij TFS. Een echte aanwinst.

Veel respect heb ik voor de ouders en hun voetballers die ondanks de ijzige kou van de afgelopen weken, er toch staan! Aan het discipline van de jongens zal het in de toekomst niet liggen. Maar ook zeker niet te vergeten, de trainers!
Terwijl ik aan het rondlopen was, raakte ik op een gegeven moment in gesprek met een enthousiaste vader. Die vertelde dat zijn zoon de zondagtrainingen echt nodig heeft, omdat hij zulke trainingen zelf niet krijgt op zijn eigen club. Dat hij ontzettend blij is dat hij hier terecht is gekomen, want hij merkt dat zijn zoon daardoor echt vooruit is gegaan. “Met grote stappen”, vervolgde hij overtuigend met een brede glimlach. Alleen maar fijn om te horen, maar ook als ouderzijnde zelf. Hebben we het toch niet verkeerd gedaan bij het kiezen van een Voetbalschool, hahaha.
Het laatste uur werd de aandacht voornamelijk naar het hoofdveld getrokken. Daar werd een oefenwedstrijd gespeeld tussen TFS en Sparta Rotterdam. Met een schitterde vrije trap werd de openingstreffer in de eerste helft gemaakt door TFS. Uiteindelijk liep de score in de tweede helft verder op en sloot TFS de wedstrijd winnend af. Een knappe prestatie!

1 Response

1. Gilmore

Wij horen van diverse voetbalscholen dat jullie een aantal jaren geleden echt de beste voetbalschool waren in Nederland. Nu denkt het gros van niet , omdat er teveel aandacht gestoken zou worden aan de jongens die voetballen bij een Profclub en niet aan de kinderen die voetballen bij amateurclubs !!!