TFS MASTERCLASS

TFS MASTERCLASS

Altijd al de Ins en Outs willen weten over de voetballerij? Dan is dit je kans om je in te schrijven voor een TFS Masterclass.

De TFS Masterclass is een 4 uur durende Masterclass waarbij een selectie groep van circa 12 spelers bijeen wordt gebracht. Zij zullen een uitgebreide uitleg krijgen over groei en ontwikkeling in het spel.

Hoe ziet een TFS Masterclass eruit?

De TFS Masterclass duurt circa 4 uren. Wij zullen beginnen met een uitgebreide voorlichting over de voetbalindustrie. De spelers krijgen hierbij de kans om vragen te stellen tijdens deze voorlichting en worden geholpen bij het maken van een carrièreplanning.

Hierna vindt er een gesprek plaats met een voedingsdeskundige. Voeding is natuurlijk waar het mee begint en is een belangrijk element om goed te kunnen presteren.

Een fysiotherapeut met goede referenties zal voorlichting geven met betrekking tot alle fysieke aspecten.

Nadat de spelers van alle informatie zijn voorzien, vindt er een veldtraining plaats gedurende 75 minuten. Tijdens deze training wordt er gekeken naar groei en ontwikkeling in spel.
Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en ben jij in het bezit van voetbalkwaliteiten en sta je te springen om deze verder te ontwikkelen? Neem dan contact op via onderstaand formulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

contact

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht