Power Play Program

Power Play Program

Power Play Program is een sociaalvaardigheidsprogramma die wekelijks terugkeert gedurende een X aantal weken (afhankelijk van de behoefte van de afnemer) in tegenstelling tot de Clinic variant, welke 1 dagdeel in beslag neemt. Dit programma heeft als doelgroep, aandachtsjongeren. Denk aan jongeren die dreigen uit te vallen op school.

De kernbegrippen die de rode draad vormen in ons programma zijn;

  • concentratie
  • communicatie
  • samenwerking
  • vertrouwen
  • zelfreflectie
  • geduld
  • discipline
  • doorzettingsvermogen

Dit zijn de kernwaarden die voor veel topvoetballers een bijdrage leveren aan succes. Door typische voetbalsituaties en het leven van een topvoetballer te gebruiken als thema, laten wij de deelnemers zien hoe belangrijk deze kernwaarden zijn, zowel binnen als buiten het voetbalveld.

Power25%

TFS hanteert de S.P.O.R.T. methodiek en opereert vanuit een pedagogische invalshoek

Play50%

Samenspel
Pedagogiek
Ontwikkeling
Resultaatgericht
Toekomstperspectief

Program100%

Theorietraining
Praktijktraining
16 weken

 

Het programma wordt in 2 groepen van maximaal 25 personen georganiseerd. Hoewel het thema voetbal vooral geliefd is bij de jongens is ons programma geschikt voor jongens en meisjes.

Voor dit programma vragen wij u om wekelijks een dagdeel te reserveren. Het programma neemt een dagdeel van circa 4 uren in beslag.

De vragen in onze lesstof maken onze lessen interactief. De leerlingen denken na over het spel, maar ook over waarom onze kernbegrippen belangrijk zijn voor voetballers en hoe onze kernbegrippen een grote rol spelen in hun dagelijks leven, toekomst en op school.

Er zullen minimaal twee trainers van TFS begeleiding geven aan de deelnemers.

Alle materialen worden door ons verzorgd. Wij vragen u om gedurende het dagdeel van ons programma een sportzaal of buitenruimte te reserveren, geschikt voor circa 25 personen. Voor deelname aan dit programma hebben de deelnemers sportkleding, sportschoenen, pen en papier nodig.

 

Voor aanvragen of vragen over ons programma neemt u contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:

info@tonysfootballschool.nl

tel: +31 6 3772 4539