Power Play Clinic

Power Play Clinic

Bent u op zoek naar meer dan een sportieve workshop, dansles, zangles of visagie seminar voor uw leerlingen met een stukje entertainment? Wilt u uw leerlingen een leuke en sportieve, muzikale, maar ook leerzame ervaring bezorgen? FIT Development kan dit ism TFS realiseren.

Onze Power Play Clinic is een educatief, assertief, muzikaal, modieus en sportief programma, waarbij kinderen in korte tijd geprikkeld worden om hun gedrag positief te beïnvloeden.

Meer dan alleen een clinic

De kernbegrippen die de rode draad vormen in ons programma zijn;

  • concentratie
  • communicatie
  • samenwerking
  • vertrouwen
  • zelfreflectie
  • geduld
  • discipline
  • doorzettingsvermogen

Dit zijn de kernwaarden die voor veel topvoetballers, topdesigners en topmuzikanten een bijdrage leveren aan succes. Door typische situaties en het leven van een topvoetballer, topdesigner of topmuzikant te gebruiken als thema, laten wij de deelnemers zien hoe belangrijk deze kernwaarden zijn.

Het programma wordt voor een groep van maximaal 125 personen georganiseerd. Hoewel het thema voetbal vooral geliefd is bij de jongens is ons programma geschikt voor jongens en meisjes.

Voor dit programma vragen wij u om een dagdeel te reserveren (125 personen per dagdeel). Het programma neemt een dagdeel van circa 4 uren in beslag.

De leerlingen spelen het spel, maken plezier, voeren opdrachten uit, maar denken ook na waarom de kernbegrippen, die verwerkt zijn in de activiteiten, zo belangrijk zijn

voor voetballers, entertainers en andere succesvolle mensen en hoe deze kernbegrippen een grote rol kunnen spelen in hun dagelijks leven, toekomst en op school.

Er zullen minimaal twee professionals op elke discipline gezet worden om  begeleiding te geven aan de deelnemers.

Alle materialen worden door ons verzorgd. Wij vragen u om gedurende het dagdeel van ons programma een sportzaal, buitenruimte en lokalen te reserveren, geschikt voor circa 50 personen. Voor deelname aan dit programma hebben de deelnemers sportkleding, sportschoenen, pen en papier nodig.

Voor aanmeldingen en/of verdere vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

contact

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht