Player Profile

Rui Soares

Trainer Onderbouw

Rui Soares

Hallo allemaal, ik zal mij eigen even voorstellen als nieuwe trainer bij TFS. Mijn naam is Rui Soares Fonseca, ben 41 jaar en in het dagelijks leven ben ik een lasser.

Ik heb een dochtertje van 10 die ook veel met sport bezig is en een zoon van 17 jaar. Daarnaast is al heel mijn leven lang voetbal mijn passie geweest als voetballer en als trainer. Ik houd heel erg van het spelletje en kijk er heel veel naar. Ik heb niet op het aller hoogste niveau gespeeld, 3e klasse CVV Mercurius is het hoogst haalbare voor mij.

Toen mijn zoon Lorenzo Soares Fonseca op de leeftijd van 4 jaar is begonnen met voetballen was ik ook begonnen met training geven bij Spartaan’20. Ik ben daar gestart met de F E D’tjes training te geven waarbij ik mijn trainers diploma ook mee heb behaald. Sinds mijn zoon bij Sparta Rotterdam is gaan voetballen ben ik gestopt met trainer zijn zodat ik meer kon kijken en leren wat er gebeurd op het hogere niveau. Toen Lorenzo bij TFS ging trainen heb ik het een jaartje aangekeken en ik ben zeer gestimuleerd om daar training te geven.

Het is weer een nieuwe uitdaging om de jongere kinderen weer wat bij te leren. Ook kijk ik er naar uit om te leren van andere trainers die wat langer werken als ik. Elk trainer heeft een doel, mijn doel is om jongens en meisjes beter te maken. Dus kom naar TFS als je beter wil worden. Tot snel.