Infoavond/Open dag/Selectiedag

De informatieavond, open dag en selectiedag zitten erop! We kunnen wel stellen dat het 3 drukbezochte, maar vooral geslaagde dagen waren!

Om te beginnen met de informatieavond o.l.v. verschillende deskundigen die hun ervaringen hebben gedeeld met de ouders op gebied van voetbal en waar je als ouder zelf op moet letten, oa discipline. Zo ook de ervaren fysiotherapeut, die na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij ADO Den Haag, haar ervaringen op het gebied van blessures deelde en ze gaf ook aan waar je als ouders op moet letten en noemde het nemen van voldoende rust voor de spelers. Vanaf aankomend seizoen zal Annemieke Van Osch het team van TFS versterken. Als mooie afsluiter was profvoetballer en ex-TFS-er El Ghazi (Ajax) er voor de kinderen om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan en kon je als ouder met vragen bij de trainers terecht. Al met al een topavond!

Twee dagen later stond de open dag voor de deur. Kinderen konden daar een kijkje nemen bij TFS en zelf ervaren hoe het is om een training mee te maken. Verder was er ook de Nike Trial Van aanwezig waar schoeisel getest mocht worden. Alles onder het genot van heerlijke muziek.

Nu de selectiedag van afgelopen zondag ook achter de rug is, gaan de zondagtrainingen nu echt beginnen. Een prachtige aanloop naar het seizoen.

Mocht je je TFS tenue nog niet in huis hebben, doe dat dan deze week nog! Kijk op de website voor verdere informatie betreft kleding.
Wij wensen jullie allen veel succes dit seizoen en natuurlijk tot zondag!