Beoordelingen

TFS

★★★★★
5 5 1
TFS is een stap voorruit in je voetballende, persoonlijke en mentale ontwikkeling.

Ontwikkeling en verbetering

★★★★★
5 5 1
Ik vind TFS een hele goede voetbalschool. Je leert heel veel. Het is anders trainen dan bij de club, hier krijg je meer individuele trainingen. En ook als je ergens niet goed in ben krijg je ook hulp. Bijv. Je chocoladebeen trainen. Daar naast train je ook met heel veel jongens die je kent, dus dat is ook het leuke ervan. Wat ik jullie adviseer is kom en schrijf je in. Je zal er zeker profeit van hebben!

TFS

★★★★★
5 5 1
Beste voetbalschool!!

Goed voetbalschool

★★★★★
5 5 1
It's a great footballschool en i am happy to train at that footballschool

Goed en vooral nodig!

★★★★★
5 5 1
Talent moet je zien, en als je het ziet moet je het tenallertijden motiveren stimuleren maar vooral ook gericht sturen. Ben een voorbeeld voor de volgende generatie en geloof in wat je doet. "Jong geleerd Oud Gedaan" .

Ontwikkeling voor mij bij TFS

★★★★★
5 5 1
Ik heb me bij TFS Zeker ontwikkeld. Bij TFS leer je specifieke dingen ook doen ze dingen die je normaal niet zo snel doetaar wat wel belangrijk is. Bij TFS slaag je zeker. Schrijf je snel in!!!

De eerste stap..

★★★★★
5 5 1
Uitzonderlijk in vergelijking met andere voetbalscholen!

Positieve ervaring

★★★★☆
4 5 1
Goede competente trainers kids worden op een positieve manier opgeleid en begeleid in voetballen mentaliteit en het behalen van hun doelen en waarmaken van hun droom!! Het is voor ons veel meer geweest dan alleen voetbaltraining!! Een echte aanrader

the best of the rest

★★★★★
5 5 1
Love the game,! And the game belongs to you

Gedreven, gepassioneerd en professioneel

★★★★★
5 5 1
Mijn zoon traint met enorm veel plezier bij tfs omdat hij ervaart dat hij zich positief ontwikkelt. De professionele wijze van de trainers is persoonlijk gericht en is didactisch sterk. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed om de jongeren te prikkelen om mentaal en fysiek het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn enorm enthousiast over het trainingstraject bij tfs!

zomertrainingen

★★★★★
5 5 1
Als vader van een voetbalgekke zoon, doet Thijs(10) dit jaar 9 zomertrainingen bij TFS. Hij vind het in 1 woord fantastisch !! Na 1 vd trainingen zei hij zelfs : dit was de zwaarste en leukste training uit mijn leven. Hij gaat dus ook in September op de zondagen lekker verder bij TFS.

Bedankt TFS

★★★★★
5 5 1
Dankzij jullie trainingen heb ik grote stappen vooruit gemaakt!!! Het liefst kwam ik komend seizoen weer. Helaas is dit niet mogelijk omdat k bij mn nieuwe club alleen techniek trainingen bij hun mag volgen. Veel suc6 iedereen!

Kwaliteit!

★★★★★
5 5 1
Door de trainingen van TFS leer je dingen die je normaal niet bij je club doet. De trainingen van TFS helpen je om een completeren voetballer te worden.

Ontwikkeling

★★★★★
5 5 1
Mede door een breed scala aan trainers en door verschillende trainingen te volgen, kunnen spelers zich optimaal ontwikkelen op verschillende vlakken om de top te bereiken.

TFS BEST SOCCER SCHOOL

★★★★★
5 5 1
Bij Tonyfootballschool lopen veel talenten rond, Ook jongens die niet bij een BVO club spelen. Ik ben in een korte periode heel hard gegroeid in me techniek etc. De trainers helpen je ook goed invidueel. Ik zou de mensen die dit lezen garanderen dat je beter word als je ook je best doet op de trainingen

TFS

★★★★★
5 5 1
Door de goede spelers van verschillende BVO's wordt er op een goed niveau gespeeld, waardoor je ook met plezier naar TFS gaat om specifieke dingen te leren en beter te worden!

TFS

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar was me 1 seizoen bij Tfs. Ik had het gelijk naar me zin en zag dat de trainingen op hoog niveau worden uitgevoerd. Ik heb veel aan Tfs te danken en blijf er sowieso zitten. Ik vind Tfs de beste voetbalschool van NL.

Talent

★★★★★
5 5 1
Er lopen echt talenten daar die brengen je ook naar hogere nivo ik heb daar echt zin in weer ik ben daar sws op opendag. Daar is goeie is beste voor ons

Voetbalschool

★★★★★
5 5 1
Ik ben de vader van Michael die bij de school heeft getraind en ik ben er helemaal fan van. Patrick is een geweldige trainer (mijn favoriete trainer, maar andere trainers zijn ook echt geweldig. Deze voetbalschool zet een lach op eidereend gezicht.

Training

★★★★★
5 5 1
De trainingen van TFS liggen op een zeer hoog niveau. Dit is niet te vergelijken met trainingen van de club. De trainers hebben zoveel kennis en doen het met veel liefde. Ik ben er komend seizoen zeker weer bij. Vooral met de nieuwe kleding van Nike. Alles is echt top geregeld ik heb totaal geen klachten.