27-11

Na weken getraind te hebben, is het zo ver: onze kids krijgen hun rapport! Een beetje spannend, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Elke zondag zijn onze kinderen al ready-to-go voordat de zon op is. Hier en daar zien we een paar nieuwe moves, maar wat vinden de trainers van onze kids… ?

Rond half zeven zit het al aardig vol met de ouders en kinderen van de F en de E. Na een kort welkomstwoord worden de rapporten uitgereikt. Alle kinderen worden om de beurt naar voren geroepen en krijgen voor het overhandigen van hun rapport nog een persoonlijke speech. Mooie woorden en waardevolle tips voor alle kinderen. Niet veel later beginnen de kinderen met hun ouders van de overige groepen binnen te komen.

Eten, drinken, kinderen die rond rennen en met elkaar aan het spelen zijn, ouders die gezellig met elkaar in gesprek zijn en overal blije gezichten… klinkt als een feestje hè? Zo voelde het ook! Ook al begon de avond misschien met een beetje spanning: zal mijn kind wel een goed rapport krijgen? Het voelde al snel als een familiereünie en was het al met al een mooie afsluiting!

Het TFS team bestaat uit goed geschoolde trainers die onze kinderen helpen betere voetballers te worden, zowel fysiek als mentaal.

Mijn complimenten!

Trotse ouder, Diasy